Overnatning i Aalborg Centrum

Med byens bedste udsigt

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg Havnefront byder på overnatning i 154 topmoderne værelser med byens bedste beliggenhed. Her er moderne design kombineret med de historiske omgivelser, som for få årtier siden var en rå industrihavn, men som nu er forvandlet til en af de mest prominente bydele med internationalt anerkendte kulturhuse, museer og Aalborgs pulserende gågader lige uden for døren.

Vores 154 værelser spænder fra Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm og med panoramaudsigt til fjorden til juniorsuiter, superiorværelser, studios, familieværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse.

Overnatningsmuligheder i gennemført design

Pier 5 er et hotel, hvor der er tænkt over detaljerne. Her finder du forskellige værelsestyper, så du præcist kan vælge den, du og dine medrejsende har brug for. Du kan klikke dig ind på den enkelte værelsestype for at se flere billeder og muligheder for at vælge værelser med forskellig udsigt m.m.

Pier5_suite_0202

suite

Vores suiter byder på en luksuriøs overnatning med panoramaudsigt over fjorden.

junior suite-1600px

juniorsuite

Alle vores juniorsuiter har smuk udsigt over fjorden. 

Standard-1600px

superiorværelse

Vores superiorværelser byder på en større garderobe samt adgang til egen businessgang.

Studio3-1600px

studio

I vores studios er der eget tekøkken med kogeplade, mikroovn samt køleskab. 

family3-1600px

familieværelse

Vores familieværelser er rummelige og har op til 4 sovepladser. 

Pier5_værelse_standard2

standardværelse

Vores standardværelser er indrettet i et moderne og bæredygtigt design. 

Fast check-in & check-out

Nemt og hurtigt

Når du booker en overnatning på Pier 5 Hotel i Aalborg, er der altid fast check-in/check-out inkluderet i dit ophold. Dette er et digitalt nøglesystem, som gør det muligt for dig at checke ind på dit værelse uden at henvende dig i receptionen.

På ankomstdagen modtager du en personlig nøglekode på SMS, som du skal indtaste på dørlåsen til dit værelse. På afrejsedagen modtager du en ny SMS med et link, som du kan bruge til at checke ud med. Når du har godkendt eventuel betaling, checker du ud online og er klar til afrejse.

Hvis du har brug for hjælp eller foretrækker at checke ind på normal vis, er du altid velkommen til at henvende dig til værten i loungen.

Topmoderne værelser og indretning

Der holder historien i hævd​

Aalborg har i de seneste år gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling fra en traditionel industriby til en moderne arkitektur- og kulturby. Havnefronten, hvor vores designhotel ligger, er et levende eksempel på den kulturelle opblomstring, hvor gamle industriområder er blevet omdannet til spændende, nyskabende byrum

Når fortid og fremtid mødes

På Pier 5 har vi omfavnet udviklingen ved at skabe en unik hoteloplevelse, der kombinerer den industrielle fortid med nutidens skandinaviske design. Hotellet er blandt andet designet med brug af industrielle elementer og historiske billeder fra Aalborg Havn, der afspejler byens rige kulturarv og udvikling gennem tiden.

En fuldendt oplevelse, når du skal bruge en overnatning i Aalborg Centrum

Samtidig prioriterer vi moderne skandinavisk design i vores indretning, hvilket skaber en behagelig og stilfuld atmosfære, der er kendetegnende for den skandinaviske livsstil. Som gæst kan du derfor forvente en fuldendt hoteloplevelse, der både værdsætter fortiden og omfavner fremtiden i hjertet af byen.

Designet og indrettet med respekt for miljøet

Vi tænker over alle valg vi træffer

På Pier 5 sætter vi miljøet højt på dagsordenen og arbejder konstant på at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vi er stolte af at kunne kalde os et Green Key-certificeret hotel, hvilket er en anerkendelse af vores ekstra indsats for at beskytte miljøet gennem bæredygtige løsninger.

Effektiv energiudnyttelse

Vi gør en indsats for at minimere vores vand- og energiforbrug ved at implementere vandbesparende tiltag og benytte energisparepærer på værelserne. Vi vælger også at bruge produkter med bionedbrydelig indpakning og kommunikerer digitalt med dig for at reducere vores papirforbrug.

Bæredygtige materialer

Også når det kommer til indretningen, har vi fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger. Vi har valgt at fremstille vores nøglekort og “do not disturb”-skilte i kirsebærtræ frem for plastik, og vi har sørget for at vores bøjler i værelsesgarderoberne er lavet af 100 % genanvendt pap. Derfor er din overnatning på vores hotel i centrum det bæredygtige valg.

Økologisk kvalitet 

Vi har også erstattet de traditionelle minisæber med genopfyldelige sæbedispensere, som indeholder de danskudviklede økologiske kvalitetssæber fra Meraki. Det er blot én af de måder, vi viser vores engagement i at skabe en bæredygtig og miljøvenlig atmosfære for dig.

Vi kalder det Bühlmann Believe

Når du vælger at bo på Pier 5, bliver du en del af Bühlmanns bestræbelser på at fremme ansvarlige hotelovernatninger. Vi ved, at det blot er et lille skridt på vej mod en bedre verden – men vi tror på, at det er de mange små skridt, der fører til store forandringer på sigt, og vi er stolte over at kunne tilbyde dig en oplevelse, hvor bæredygtighed, kvalitet, design og komfort går hånd i hånd.

Ofte stillede spørgsmål om overnatning på vores designhotel i Aalborg Centrum

Har du spørgsmål i forbindelse med dit ophold?
Nedenfor kan du se svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet.