vaerft cocktail bar

Aalborgs lokale cocktailbar

Skibsværftet Aalborg Vaerft A/S blev grundlagt i 1912. Værftet var placeret lige øst for Pier 5 Hotel, og hotellets bar har fået navnet VAERFT med rødder i netop skibsværftet og havnens historie. VAERFT er meget mere end en hotelbar. VAERFT er Aalborgs nye lokale cocktailbar, stedet hvor du kobler fra med kollegerne efter en lang dag, stedet hvor I mødes inden koncerten, stedet hvor innovative cocktails og fantastiske rammer giver jer nye måder at mødes på. 

Ambitionen er klar, VAERFT Cocktail Bar vil udvikle spektakulære cocktails der sætter alle sanser i spil. Og det gør vi bl.a. med molekylære metoder og internationale takes, som ikke før er set på Aalborgs barscene.

Velkommen til VAERFT.

Fredagsbar med livemusik

En tradition på havnen

Hver fredag inviterer VAERFT Cocktailbar indenfor til vores fantastiske fredagsbar på Aalborg havnefront –  med festlig livemusik fra kl. 16-18.30. 

Baren åbner kl. 15, så du kan nå at få bord inden musikken starter.   

Hele holdet glæder sig til at byde på spektakulære fredagscocktails, skøn jazzmusik og andre lækre toner og selvfølgelig den altid formidable stemning. 

Ring og book et bord, hvis du vil være helt sikker på, at der er plads, hvis I er en større flok!

Vi elsker at skyde weekenden i gang med en masse skønne gæster – både boende og lokale. 

En sanselig eksplosion

Molekylære metoder

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor VAERFT ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

SMAGNING & KURSUS

VAERFT Tastings

På VAERFT Cocktailbar er det muligt at komme på spændende cocktailkurser samt smagning med særlig fokus på en bestemt spiritus. I fællesskab med vores barchef sammensætter vi en spændende dag med forskellige smagstyper samt let historie om den pågældende spiritus. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne? Kontakt vores barchef og hør mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy en fantastisk cocktailsmagning eller et sjovt kursus – se nærmere i brochuren nedenfor.  

Cocktails med udsigt til fjorden

Havnen er en del af oplevelsen

På VAERFT er havnefronten trukket med helt indenfor i baren, og bliver dermed en central del af den samlede oplevelse. I forlængelse af cocktailbaren, finder du den hyggelige hotellounge med adskillelige hyggekroge, hvor der er mulighed for at synke ned i de bløde møbler, nyde pejsens varme eller skue udover den fantastiske fjordudsigt. 

Om sommeren kan du tage din cocktail med ud på den hyggelige terrasse, og nyde de smukke omgivelser og den gamle havnefront på nært hold. 

Følg med

Kom med bag kulissen og følg med i hverdagen på VAERFT Cocktail Bar, 
der er præget af farverige og smagfulde cocktails. 

Åbningstider

Tirsdag – Torsdag: kl. 17.00 – 00.00
Fredag: kl. 15.00-01.00
Lørdag: kl. 16.00-01.00
Søndag & Mandag: Lukket

Baren har åben for servering af vand, øl, vin etc. alle dage, mens ovenstående er vores Cocktail Hours – vi glæder os til at se dig i baren!

 

Reserver bord på VAERFT

Kontakt vores barmanager for bordbooking på:  

barmanager@pier5.dk eller ring til os +45 9810 1400