vaerft cocktail bar

Aalborgs lokale cocktailbar

Skibsværftet Aalborg Vaerft A/S blev grundlagt i 1912. Værftet var placeret lige øst for Pier 5 Hotel, og hotellets bar har fået navnet VAERFT med rødder i netop skibsværftet og havnens historie. VAERFT er meget mere end en hotelbar. VAERFT er Aalborgs nye lokale cocktailbar, stedet hvor du kobler fra med kollegerne efter en lang dag, stedet hvor I mødes inden koncerten, stedet hvor innovative cocktails og fantastiske rammer giver jer nye måder at mødes på. 

Ambitionen er klar, VAERFT Cocktail Bar vil udvikle spektakulære cocktails der sætter alle sanser i spil. Og det gør vi bl.a. med molekylære metoder og internationale takes, som ikke før er set på Aalborgs barscene.

Velkommen til VAERFT.

en sanselig eksplosion

Molekylære metoder

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor VAERFT ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

SMAGNING & KURSUS

På VAERFT Cocktail Bar er det muligt at komme på spændende cocktailkurser samt smagning med særlig fokus på en bestemt spiritus. I fællesskab med vores barchef sammensætter vi en spændende dag med forskellige smagstyper samt let historie om den pågældende spiritus. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne? Kontakt vores barchef og hør mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy en fantastisk cocktailsmagning eller et sjovt kursus. 

cocktails med udsigt TIL FJORDEN

Havnen er en del af oplevelsen

På VAERFT er havnefronten trukket med helt indenfor i baren, og bliver dermed en central del af den samlede oplevelse. I forlængelse af cocktailbaren, finder du den hyggelige hotellounge med adskillelige hyggekroge, hvor der er mulighed for at synke ned i de bløde møbler, nyde pejsens varme eller skue udover den fantastiske fjordudsigt. 

Om sommeren kan du tage din cocktail med ud på den hyggelige terrasse, og nyde de smukke omgivelser og den gamle havnefront på nært hold. 

På VAERFT er der fokus på det eksklusive, internationale og overraskende. Vi laver spektakulære cocktails, som sætter gang i alle sanserne - og så bruger vi internationale takes og molekylære metoder, som ikke før er set på Aalborgs barscene.

/ Barchef på VAERFT

fredagsbar PÅ VAEFT

En ny tradition på havnen

Hver fredag eftermiddag inviterer VAERFT Cocktail Bar indenfor til en helt ny tradition på Aalborg havnefront – fredagsbar med festlige jazztoner fra kl. 15-18. 

Hele holdet glæder sig til at byde på spektakulære fredagscocktails, skøn jazzmusik og selvfølgelig den altid smukke fjordudsigt. Du kan se alle kommende events på vores Instagram profil. 

FØLG MED

Kom med bag kulissen og følg med i hverdagen på VAERFT Cocktail Bar, 
der er præget af farverige og smagfulde cocktails. 

Pier5_bar_snacks (1)-1600px
Pier5_bar_cocktail-1600px
Pier5_PM_anemette_mike2 (1)-1600px
Pier5_bar_cocktail2 (1)-1600px

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 17 – 00
Fredag – lørdag: 15 – 01
Søndag: Lukket 

RESERVER BORD PÅ VAERFT