Ophold i Aalborg på Pier 5 Hotel

Book et hotelophold på Aalborg Havnefront

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser og et hyggeligt fællesområde med både byens bedste udsigt og byens bedste cocktails på cocktailbaren VAERFT. Her er moderne design kombineret med havnen udenfor, og du vil opleve, at havnens historie og arv er trukket helt med indenfor i en skøn forening, der giver en særlig varm atmosfære, som er velkommende og afslappende. Det er med andre ord din mulighed for at vælge den perfekte base til dit ophold i Aalborg.

Historie, stilfuld hygge og nytænkning 

Her, på Rendsburggade 5, blev der på havnemolen frem til 1960’erne læsset kul af firmaet N.K. Strøyberg & Co. Kul-Koks. Heraf navnet Pier 5 Hotel.

I dag er industri udskiftet med kultur, og Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Her får du hele storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed.

Anbefalede ophold på vores designhotel i Aalborg

Fjordens Textur

Glæd jer til bl.a. cocktails fra vores anerkendte cocktailbar og middag på fantastiske Restaurant Textur.

Waterfront Views

I samarbejde med Musikkens Hus kan I nyde den smukke fjordudsigt fra flere forskellige vinkler.

Fine Dining Fauna

Glæd jer til 11-retters middag på Restaurant Fauna og et luksuriøs ophold i Aalborgs største suite. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål i forbindelse med dit ophold i Aalborg?
Via linket nedenfor kan du se svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os direkte for at få svar på dine spørgsmål eller tips til dit ophold i Aalborg. Som Bühlmann-hotel er vi yderst dedikerede til at give dig den allerbedste oplevelse i forbindelse med dit ophold på hotellet. Derfor bliver vi kun glade, når du retter henvendelse til os inden din ankomst eller mens du er gæst hos os.

Bliv inspireret til andre gode oplevelser

Vores beliggenhed giver dig let adgang til alt det gode, som Aalborg er kendt for

Aalborg er en levende by, hvor mulighederne for at opleve kultur og kunst i verdensklasse blomstrer. Når du bor på vores hotel, bor du desuden lige midt i begivenhedernes centrum – men stadig i et område, hvor fjordens beroligende bølger giver velbehag og ro under dit ophold.

Her er vores anbefalinger til, hvordan du får mest ud af byen fra vores hotel – hvad end du er på ferie eller forretningsrejse. For Aalborg kan lidt af det hele i et behageligt og overskueligt format. Og med base på Pier 5 Hotel er du altid tæt på de største oplevelser.

Tag på weekendophold i Aalborg

I den nordjyske hovedstad finder du en kulturel smeltedigel af fortidig charme og moderne muligheder side om side. Når du bor på hotellet, vil det være oplagt at begynde med en gåtur langs havnefronten, der gennem de seneste år har gennemgået en betydelig forvandling. Her går turen blandt andet forbi Musikkens Hus, Nordkraft, der huser teater, biograf, kunsthaller og restaurant, Utzon Centeret og mange andre spændende seværdigheder. 

 

Havnefronten fungerer som en bred og åben port ind mod byens arkitektur i verdensklasse, Jomfru Ane Gade og det brede udvalg af spisemuligheder, der alle findes i bekvemmelig gåafstand fra hotellet. Alt sammen vævet ind i et væld af gadekunst, små spændende gallerier og gode shoppingmuligheder. På en lidt længere tur kan du for eksempel besøge Zoologisk Have, Aalborg Street Food, Kunsten og Aalborg Teater.

 

Her er der rig mulighed for at få et dejligt weekendophold i Aalborg. Og skal det være rigtig romantisk, kan du eksempelvis booke en af vores suiter, hvor der blandt andet er badekar på værelset med fri panoramaudsigt over Limfjorden; en unik hoteloplevelse i smukke omgivelser, der er også er velegnet til miniferie eller ferie med familien.

Bliv inspireret til andre gode oplevelser

Skab værdi for dig selv og dine medarbejdere med en god overnatning

På grund af den høje standard og den perfekte beliggenhed, bliver vores hotel også brugt meget til ophold i Aalborg for omrejsende forretningsfolk. Vi har blandt andet suiter og juniorsuiter med god plads til fordybelse og afslapning, og der er god mulighed for at holde uformelle møder i forskellige områder i vores lounge.

 

Byens bedste faciliteter til forretning

Har du brug for et mødelokale, hjælper vi dig også med at facilitere det for dig hos en af vores naboer, enten hos Utzon Centeret eller Musikkens Hus, hvor du kan gøre det koncentrerede arbejde med udsyn til vandet til en ekstravagant og inspirerende oplevelse i sig selv. Vi tilbyder desuden gode firmaaftaler, hvis du jævnligt har forretningsmøder eller andet arbejde i Aalborg, hvor du har brug for en hoteloplevelse med kvalitet, gæstfrihed og stil.