Få en fordelagtig firmaaftale på billigere overnatning i Aalborg C

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på hotelovernatning

Hvis du eller dine kolleger ofte har brug for hotel i Aalborg, kan en firmaaftale med os give betydelige besparelser på overnatning. Her kan I bo lige ved Limfjorden i Aalborg C med let adgang til hele byen – inklusiv gode møde- og konferencefaciliteter i området.

Her har du den perfekte base med plads til afslapning, fordybelse og arbejde. Du er velkommen til at kontakte os for at undersøge de mange muligheder, vi tilbyder på vores eksklusive designhotel i byens hjerte.

Previous slide
Next slide

Meget mere end bare et sted at overnatte

Som en del af Bühlmann-koncernen stræber vi efter at give dig det bedst mulige ophold, når du har forretninger i Aalborg. Vi hjælper gerne med at arrangere mødelokaler, hvor I har de bedste rammer til at arbejde koncentreret i et inspirerende miljø. Vi kan også hjælpe dig med at arrangere og afholde firmaevents. Tøv ikke med at kontakte os og fortælle om dit behov. Så hjælper vi dig med at facilitere alle de ting, du har brug for.

På vores designhotel i Aalborg C finder du blandt andet:

  • moderne og hyggelige designværelser
  • let adgang til gode mødelokaler til erhvervsdrivende
  • unikt kaffekoncept ‘Coffee at Bühlmanns’
  • byens bedste cocktailbar med eksklusive drinks
  • veludstyret træningscenter til fri afbenyttelse 
  • central beliggenhed med nem adgang til byens faciliteter og spisesteder

Få et uforpligtende tilbud på en firmaaftale om hotelovernatning i Aalborg i dag

Vi er klar til at lave en god firmakundeaftale, der giver mening for dig

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud, hvor du fremover kan spare penge på dine udgifter til hotelovernatninger i Aalborg. Hos Bühlmann-koncernen driver vi også andre eksklusive hoteller rundt om i Danmark. Med en firmaaftale kan du og dine medarbejdere nyde gode oplevelser til fordelagtige priser. Vi glæder os til at høre fra dig.

Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Perfekt beliggenhed
Værter tilgængelige 24/7
Hurtig check-in
Fitness

Lad os kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale om en attraktiv firmaaftale

Få firmarabat på overnatninger i Aalborg

Er I klar til at sikre gode besparelser på hotelovernatninger hos Pier 5 Designhotel?  Det eneste, I skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Det er en hurtig, nem og uforpligtende proces. Vores erfarne medarbejdere vil skræddersy den mest attraktive firmaaftale, der passer til jeres virksomheds behov ud fra jeres kommende dialog.