Familieværelse

Med 4 eller 6 sovepladser

Vores familieværelser er placeret i stueplan eller på 1. sal. De nyrenoverede værelser er indrettet i en moderne og bæredygtig stil, og byder på lækre værelsesfaciliteter såsom hårtørrer, økologiske badeprodukter fra Meraki, gratis Wi-Fi, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Morgenmad og fast check-in/check-out er inkluderet. 

Vores familieværelser kan fås med 4 eller 6 sovepladser. Værelserne vender enten mod en vej eller sidevej, hvormed der kan forekomme støj fra det pulserende byliv.

  • Morgenmad inkl.
  • Fast check-in/check-out
  • Økologiske badeprodukter fra Meraki 
  • Hårtørrer
  • Gratis Wi-Fi
  • Skrivebord og stol
  • 50 tommer TV med Chromecast
  • Mørklægningsgardiner 

Vælg mellem:

Almindelig familieværelse

Max 2 voksne & 2 børn (op til 12 år)

Vores almindelige familieværelser består af en dobbeltseng samt to køjer, og er til 2 voksne og 2 børn op til 12 år. Vi anbefaler at børn mellem 5 og 12 år benytter køjerne.

Familieværelse connecting

Max 4 voksne & 2 børn (op til 12 år)

Vores store familieværelser består af et almindeligt familieværelse med “connecting doors” til et standardværelse, hvormed der er 2 dobbeltsenge samt 2 køjesenge til rådighed. Til max 4 voksne og 2 børn.

Pier 5 økologisk morgenmadsbuffet

Gratis morgenmad inkluderet

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Den bedste pris

Vi matcher altid prisen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, er du altid sikret den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds for den samme værelsespakke og periode, så send os gerne et skærmbillede af tilbuddet til vores reception – så matcher vi prisen.

Vores reception kan kontaktes på enten telefon: +45 9810 1400 eller mail: info@pier5.dk. 

Gratis cykeludlejning

Tag på en dejlig cykeltur i de omkringliggende omgivelser.

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Så snart værelset er klar til check ind, sender vi en dørkode på SMS.

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad.

Gratis kaffe to go

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse.

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.