studio

Med eget tekøkken

Vores studios er placeret på 1. sal, og er indrettet i et moderne og bæredygtigt design. Værelserne er nyrenoverede og rummeligt indrettede med en stor dobbeltseng på 180 cm samt eget tekøkken med kogeplade, mikroovn samt køleskab. 

Derudover byder studios på lækre værelsesfaciliteter såsom hårtørrer, økologiske badeprodukter fra Meraki, gratis Wi-Fi, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Morgenmad og fast check-in/check-out er inkluderet. 

  • Morgenmad inkl.
  • Fast check-in/check-out
  • Økologiske badeprodukter fra Meraki 
  • Hårtørrer
  • Gratis Wi-Fi
  • Skrivebord og stol
  • 50 tommer TV med Chromecast
  • Mørklægningsgardiner 
  • Tekøkken

VÆLG MELLEM

Mod gård

Disse studios vender mod rolige rolige omgivelser i gården, hvorfor du kan forvente minimal støj. 

Mod vej

Disse studios vender mod vejen, hvorfor der kan forekomme støj fra det pulserende byliv.

gratis MORGENMAD inkluderet

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

DEN BEDSTE PRIS

Vi matcher altid prisen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, er du altid sikret den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds for den samme værelsespakke og periode, så send os gerne et skærmbillede af tilbuddet til vores reception – så matcher vi prisen.

Vores reception kan kontaktes på enten telefon: +45 9810 1400 eller mail: info@pier5.dk. 

mulighed for langstidsleje

Med en fast ugentlig pris

Da vores studios indeholder eget tekøkken, er det oplagt for rejsende at leje værelset over en længere periode. Hvis det ønskes, er der mulighed for langtidsleje med en fast ugentlig pris. 

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vores reception på enten telefon: +45 9810 1400 eller mail: info@pier5.dk.

Gratis cykeludlejning

Tag på en dejlig cykeltur i de omkringliggende omgivelser.

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Så snart værelset er klar til check ind, sender vi en dørkode på SMS.

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad.

Gratis kaffe to go

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse.

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.