Faciliteter på Pier 5 hotel i Aalborg

Topmoderne og nyrenoverede faciliteter

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på topmoderne faciliteter kombineret med byens bedste udsigt. I hotellets nyrenoverede lounge finder du utallige af hyggelige kroge, hvor du kan synke ned og slappe af i de nye designmøbler. Her kan du nyde en eksklusiv kop kaffe fra vores kaffebar – eller en sanselig cocktail fra VAERFT Cocktailbar. 

Selvom vores 154 værelser spænder bredt i værelseskategorier, har de alle én ting til fælles: topmoderne og nyrenoverede faciliteter. På alle værelser er der mørklægningsgardiner af høj kvalitet, 50 tommer TV med Chromecast, skrivebord og stol, gratis Wi-Fi, eget badeværelse med hårtørrer og økologiske badeprodukter fra Meraki. Når du booker direkte på vores hjemmeside, er der desuden altid en lækker morgenmad inkluderet i dit ophold.

PARKERING

Det er muligt parkere ved hotellet. Benyt betalingsstanderen.

BILOPLADNING

Der er mulighed for opladning af din elbil på p-pladsen foran hotellet.

HAVUDSIGT

Mange af vores værelser har smuk udsigt til fjorden

morgenmad

Du får gratis morgenmad ved  bestilling på hjemmesiden

WIFI & tv

Der er WiFi og TV med Chromecast på alle værelser

kaffebar

Vi har vores egen kaffebar med kvalitetsrige bønner

Skrivebord

På alle værelser er der skrivebord og tilhørende stol

BADEKAR

Der er badekar på alle suiter og juniorsuiter

BELIGGENHED

Hotellet er placeret få minutter fra Aalborg gågade

firmaaftale

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler med faste rabatter

COCKTAILbar

I vores lounge kan du nyde eksklusive cocktails

cykel til udlån

Booker du direkte hos os kan du gratis låne cykler. For øvrige gæster er prisen  145,- pr. dag.

Oplev Aalborg fra cykel

Lån en Pier 5 cykel

Hos Pier 5 ønsker vi at give vores gæster uforglemmelige oplevelser.  Derfor tilbyder vi dig, der har booket direkte hos os, eksklusive fordele – bl.a. gratis cykelleje! Dette betyder, at du kan udforske byen på en unik og miljøvenlig måde, mens du undgår at få ondt i fødderne. 

For vores øvrige gæster er cykelleje også muligt, til en pris på 145,- pr. dag. Oplev byen på cykel og opdag dens skjulte perler, mens du nyder en eksklusiv og luksuriøs ferieoplevelse hos Pier 5.

Coffee at Bühlmanns

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

Cocktailbar

Sanselige cocktails fra VAERFT

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Lounge pier 5

Lounge med pejs

Steder hvor man samles

Loungen på Pier 5 Hotel er stedet, hvor man samles. Belysningen er dæmpet, jazzmusikken kører i baggrunden, og stemningen er afslappende og uformel. 

Rundt omkring i hele loungen finder du forskellige kroge, hvor du kan sænke ned og slappe af i de bløde møbler. Tæt på de store panoramavinduer har vi fået installeret en pejs, hvor du kan nyde en god bog, den smukke udsigt til fjorden eller en spektakulær cocktail fra VAERFT Cocktail Bar. 

Shuffleboard

Sjovt, spændende og let at lære

I forlængelse af loungen og kaffebaren finder du hotellets shuffleboard – her er der plads til et sjovt spil sammen med dine medrejsende. 

Shuffleboard er både spændende og let at lære. Det minder meget om curling, hvor der henholdsvis er fire blå og røde sten pr. spiller. Spillerne skal skubbe stenene ned ad pladen mod den anden ende med det formål at få dem til at hvile inden for et markeret scoringsområde – point tildeles efter nøjagtighed. 

Fitness Pier 5

Fitness - åben 24/7

Med gratis vand & frugt

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, har du fri adgang til vores nye flotte Fitnessrum. Alle cardio-maskiner du finder i rummet, er indkøbt ud fra en grøn tankegang, da vi har fundet et helt specielt koncept, der bygger på energi-genererende cardio-udstyr.  Det betyder, at den energi du bruger på vores maskiner, skaber ny energi. Faktisk har 1 times træning på vores cardio-maskiner potentiale til at generere 180 kwH. 

Vi har sørget for at skabe en behagelig stemning i rummet, og ønsker at forkæle dig som gæst. Det betyder, at vi hver dag sætter frisk frugt frem og fylder køleskabet med vand på karton, så du kan forsyne dig selv.

Udlejning af SUP

En fantastisk oplevelse på Aalborg havn

På Pier 5 Hotel kan man leje stand-up-paddleboard med pagaj, våddragt og redningsveste. Uden for højsæsonen udlejer vi kun SUP på forespørgsel ved min. 8 personer.

Al sejllads er på eget ansvar og foregår i Østre Havnebassin. Alle gæster skal se vores introfilm, inden vores SUP-boards bliver udleveret. Filmen kan ses her

Gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Fast check in & out

Nemt og hurtigt

Når du booker en overnatning på Pier 5 Hotel, er der altid fast check-in/check-out inkluderet i dit ophold. Dette er et digitalt nøglesystem, som gør det muligt for dig at checke ind uden at henvende dig i receptionen. 

På ankomstdagen modtager du en personlig nøglekode på SMS, som du skal indtaste på dørlåsen til dit værelse. På afrejsedagen modtager du en ny SMS med et link, som du kan bruge til at checke ud med – når du har godkendt eventuel betaling, checker du ud online og er klar til afrejse. Hvis du har brug for hjælp, eller foretrækker at checke ind på normal vis, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen. 

Mulighed for parkering

Lige ude foran hotellet

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, er der mulighed for parkering til dig, der kommer i bil. Vi har 65 betalingsparkeringspladser ude foran hotellet. Hvis der ikke er flere pladser tilbage, er der fire store parkeringshuse i nærheden, hvor du også kan parkere mod betaling. Du kan finde priserne i vores FAQ i bunden af siden. 

Du kan ligeledes finde opladning til din el-bil på p-pladsen foran hotellet. 

 

Gaveshop

Eksklusive produkter

Har du en derhjemme, som skal have en personlig gave eller overraskelse med hjem – eller trænger du selv til forkælelse? 

I receptionsområdet på Pier 5 Hotel finder du vores Bühlmann gaveshop, der blandt andet byder på økologiske badeprodukter fra Meraki, eksklusive smykker fra Sorelle Jewellery, lokale og hjemmelavede delikatesser og meget mere. 

Snacks By Cortsen

Forsyn dig med snacks i særklasse

Vi er glade for at introducere Snacks by Cortsen på Pier 5 – en eksklusiv snackkollektion, der passer perfekt ind i vores hotels unikke atmosfære og kvalitetsfokus. Snacksene er ikke bare snacks, men noget udover det sædvanlige og er omhyggeligt udvalgt til at komplimentere vores hotel og udvalg af drikkevarer fra VAERFT cocktailbar.

Men Snacks by Cortsen er ikke kun tilbehør til dine drikkevarer. De kan også nydes alene som en særlig forkælelse, der tilføjer et strejf af ekstra luksus til dit ophold. Uanset om du vælger at nyde dem i baren eller tage dem med tilbage til dit værelse, vil de utvivlsomt berige din oplevelse hos os.

Konference- og mødefaciliteter

Lige udenfor døren - lad os hjælpe

Vores designhotel er ideelt placeret midt i hjertet af begivenhederne ved Aalborgs havnefront. Dette gør det til det perfekte valg for konferenceophold. Hvis du selv planlægger en konference, er vi her for at hjælpe dig med at finde de mest egnede konferencelokaler i Aalborg.

Enestående muligheder inden for rækkevidde

Vi har et tæt samarbejde med flere af Aalborgs velkendte institutioner, herunder Utzon Center og Musikkens Hus, som er tætte naboer til vores beliggenhed på Aalborg centrale havnefront ved Limfjorden. Denne placering skaber et smukt naturligt miljø, som gør dit ophold her endnu mere behageligt.