faciliteter på pier 5 hotel

Topmoderne og nyrenoverede faciliteter

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på topmoderne faciliteter kombineret med byens bedste udsigt. I hotellets nyrenoverede lounge finder du utallige af hyggelige kroge, hvor du kan synke ned og slappe af i de nye designmøbler. Her kan du nyde en eksklusiv kop kaffe fra vores kaffebar – eller en sanselig cocktail fra VAERFT Cocktailbar. 

Selvom vores 154 værelser spænder bredt i værelseskategorier, har de alle én ting til fælles: topmoderne og nyrenoverede faciliteter. På alle værelser er der mørklægningsgardiner af høj kvalitet, 50 tommer TV med Chromecast, skrivebord og stol, gratis Wi-Fi, eget badeværelse med hårtørrer og økologiske badeprodukter fra Meraki. Når du booker direkte på vores hjemmeside, er der desuden altid en lækker morgenmad inkluderet i dit ophold.

PARKERING

Der er mulighed for at tilkøbe parkering foran hotellet

BILOPLADNING

Der er mulighed for opladning af din elbil i nærområdet

HAVUDSIGT

Mange af vores værelser har smuk udsigt til fjorden

morgenmad

Du får gratis morgenmad ved  bestilling på hjemmesiden

COCKTAILbar

I vores lounge kan du nyde eksklusive cocktails

reception

Vores receptionister er altid klar til at hjælpe dig

WIFI & tv

Der er WiFi og TV med Chromecast på alle værelser

kaffebar

Vi har vores egen kaffebar med kvalitetsrige bønner

Skrivebord

På alle værelser er der skrivebord og tilhørende stol

BADEKAR

Der er badekar på alle suiter og juniorsuiter

BELIGGENHED

Hotellet er placeret få minutter fra Aalborg gågade

firmaaftale

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler med faste rabatter

Coffee at bühlmanns

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

Cocktailbar

Sanselige cocktails fra VAERFT

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

LOUNGE MED PEJS

Steder hvor man samles

Loungen på Pier 5 Hotel er stedet, hvor man samles. Belysningen er dæmpet, jazzmusikken kører i baggrunden, og stemningen er afslappende og uformel. 

Rundt omkring i hele loungen finder du forskellige kroge, hvor du kan sænke ned og slappe af i de bløde møbler. Tæt på de store panoramavinduer har vi fået installeret en pejs, hvor du kan nyde en god bog, den smukke udsigt til fjorden eller en spektakulær cocktail fra VAERFT Cocktail Bar. 

SHUFFLEBOARD

Sjovt, spændende og let at lære

I forlængelse af loungen og kaffebaren finder du hotellets shuffleboard – her er der plads til et sjovt spil sammen med dine medrejsende. 

Shuffleboard er både spændende og let at lære. Det minder meget om curling, hvor der henholdsvis er fire blå og røde sten pr. spiller. Spillerne skal skubbe stenene ned ad pladen mod den anden ende med det formål at få dem til at hvile inden for et markeret scoringsområde – point tildeles efter nøjagtighed. 

GRATIS CYKELUDLEJNING

Oplev Aalborg på cykel

På Pier 5 Hotel tilbyder vi gratis leje af cykler på hotellet. Vi hjælper også gerne med forslag til gode cykelruter i nærområdet.  

For leje af cykler skal du blot henvende dig i receptionen ved ankomst.

UDLEJNING AF SUP

En fantastisk oplevelse på Aalborg havn

På Pier 5 Hotel kan man udleje stand-up-paddleboards for 300 kr. for 2 timer. Vi har 6 boards til udlån med pagaj, våddragt og redningsveste – det er efter “først-til-mølle” princippet. 

Al sejllads er på eget ansvar og foregår i Østre Havnebassin. Alle gæster skal se vores introfilm, inden vores SUP-boards bliver udleveret. Filmen kan ses her

Gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

fast check in & out

Nemt og hurtigt

Når du booker en overnatning på Pier 5 Hotel, er der altid fast check-in/check-out inkluderet i dit ophold. Dette er et digitalt nøglesystem, som gør det muligt for dig at checke ind uden at henvende dig i receptionen. 

På ankomstdagen modtager du en personlig nøglekode på SMS, som du skal indtaste på dørlåsen til dit værelse. På afrejsedagen modtager du en ny SMS med et link, som du kan bruge til at checke ud med – når du har godkendt eventuel betaling, checker du ud online og er klar til afrejse. Hvis du har brug for hjælp, eller foretrækker at checke ind på normal vis, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen. 

mulighed for parkering

Lige ude foran hotellet

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, er der altid mulighed for parkering til dig, der kommer i bil. Vi har 65 betalings parkeringspladser ude foran hotellet. Hvis der ikke er flere pladser tilbage, er der fire store parkeringshuse i nærheden, hvor du også kan parkere mod betaling. 

Gaveshop

Eksklusive produkter

Har du en derhjemme, som skal have en personlig gave eller overraskelse med hjem – eller trænger du selv til forkælelse? 

I receptionsområdet på Pier 5 Hotel finder du vores Bühlmann gaveshop, der blandt andet byder på økologiske badeprodukter fra Meraki, eksklusive smykker fra Marklund Design, lokale og hjemmelavede delikatesser og meget mere.