Pier 5 Hotel

Velkommen til Aalborg havn

I flere hundrede år har fartøj efter fartøj lagt til ved kajen i Aalborg Havn. Verdenshavenes golde vinde er modnet og de kraftige bølger stilnet af, i takt med besætningen fik fast grund under fødderne. Der gik sjældent mange minutter før fortællinger og skrøner fra fjerne lande blev fortalt på land.

Og på trods af at sejl i dag er udskiftet med motorer, trækasser er blevet til containere og søkort forvandlet til GPSere er det fortsat samme vand som skvulper mod molerne i havnen og samme nysgerrighed for nye fortællinger der opstår, når en båd ligger til kaj.

Den salte havnebrise forbliver i luften, når du ankommer på Pier 5 Hotel. Trods den dæmpede belysning er det tydeligt, at hotellet er en slags forlængelse af havnen derude. En containerinspireret væg og loftets blotlagte installationer illustrerer hvad hotellets navn lover – du er ankommet til Aalborg Havn med alt hvad det indebærer. Hist og her overraskes du af små skatte og detaljer, der gør det svært at sætte fingeren på, præcis hvilken tidsalder du er ankommet til.

For i hotellets hjerte, den varme lounge, kan du gå på opdagelse i zoner fra alle tidsaldre; lad dig synke ned i en blød lænestol og nyd tonerne fra en gammel pladespiller, gå på opdagelse i VAERFT Cocktail Bars innovative cocktailkort der lader dig vælge mellem nyfortolkninger fra udvalgte dele af verden, eller nyd roen foran pejsen med udsigt over fjorden.

På Pier 5, i en unik lomme af Aalborg Havn, samles rejsendes historier, skatte og hemmeligheder på ét sted. Her møder gamle fortællinger nye oplevelser. Præcis som det skal være i en havn.

Pier5_lounge_0626

Luksuriøs overnatning på Aalborg Havnefront

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med havnen derude, og du vil opleve, at havnens historie og arv er trukket helt med indenfor. 

Her, på Rendsburggade 5, blev der på havnemolen frem til 1960’erne læsset kul af firmaet N.K. Strøyberg & Co. Kul-Koks. Heraf navnet Pier 5 Hotel. 

I dag er industri udskiftet med kultur, og Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Kort sagt, her får du det hele: storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed. 

Vores 154 værelser spænder fra Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70kvm og med panoramaudsigt til fjorden til juniorsuiter, superiorværelser, studios, familieværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse.

Green key certificeret

Pier 5 Hotel er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

En del af Bühlmann

Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver otte hoteller i Jylland. Udover Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Billund Airport Hotel, Villa Provence i Aarhus, Hotel Royal i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden. 

Danni og Annemette Bühlmann