STANDARDværelse

Moderne og bæredygtigt

Vores nyrenoverede standardværelser er placeret i stueplan eller på 1. sal, og indeholder en stor dobbeltseng på 180 cm. 

Værelserne er indrettet i et moderne og bæredygtigt design, og byder på lækre værelsesfaciliteter såsom hårtørrer, økologiske badeprodukter fra Meraki, gratis Wi-Fi, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Morgenmad og fast check-in/check-out er inkluderet. 

  • Morgenmad inkl.
  • Fast check-in/check-out
  • Økologiske badeprodukter fra Meraki 
  • Hårtørrer
  • Gratis Wi-Fi
  • Skrivebord og stol
  • 50 tommer TV med Chromecast
  • Mørklægningsgardiner 

VÆLG MELLEM

Standardværelse

Vores standardværelser er placeret på 1. sal, og vender enten mod gård, vej eller fjord. Værelserne er nyrenoverede og indeholder en stor dobbeltseng på 180 cm. 

Standard twinværelse

Vores standard twinværelser er placeret på stueetagen, og vender mod rolige omgivelser i gården. Værelserne er nyrenoverede og indeholder to separate senge på 90 cm, så der er mulighed for to særskilte soveafdelinger.

gratis MORGENMAD inkluderet

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

DEN BEDSTE PRIS

Vi matcher altid prisen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, er du altid sikret den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds for den samme værelsespakke og periode, så send os gerne et skærmbillede af tilbuddet til vores reception – så matcher vi prisen.

Vores reception kan kontaktes på enten telefon: +45 9810 1400 eller mail: info@pier5.dk. 

Gratis cykeludlejning

Tag på en dejlig cykeltur i de omkringliggende omgivelser.

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Så snart værelset er klar til check ind, sender vi en dørkode på SMS.

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad.

Gratis kaffe to go

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse.

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.