Få direkte adgang til nogle af de bedste mødelokaler i Aalborg

Hotel i Aalborg centrum med mange forskellige mødefaciliteter

Hvis du leder efter et godt mødelokale i Aalborg, kan vi give dig lige det, du har brug for. Som designhotel med den skønneste beliggenhed i Aalborg centrum lige ud til Limfjorden har vi fornøjelsen af at være et af de foretrukne hoteller for erhvervsfolk. Derfor tilbyder vi også vores gæster, at de kan leje vores nyindrettede mødelokale, som naturligvis er udstyret med alt det, du skal bruge for at holde et godt og udbytterigt møde. 

Her er alt, hvad du har brug for

Som resten af hotellet er mødelokalet naturligvis indrettet til at give mødedeltagerne en yderst behagelig atmosfære, der i kombination med faciliteterne i vores lounge og den skønne beliggenhed ved vandet er med til at booste effektiviteten og kreativiteten til dit møde. Vi tilbyder dig således ikke blot et behageligt mødelokale, men et givende og inspirerende miljø at arbejde i i det omfang, du har brug for. Desuden tilbyder vi også morgenmad, frokost, kaffe/te, isvand samt frisk frugt m.m., så alle deltagere kan holde energiniveauet oppe, mens mødet står på. 

Vores eget mødelokale har plads til otte personer – og ønsker du et større mødelokale, kan vi også hjælpe dig med at finde det hos enten Musikkens hus eller Utzon Center, der er trofaste samarbejdspartnere.

Priser for lokaleleje

Leje af mødelokale kl. 8.00-16.00:
1.500,-

Leje af mødelokale kl. 16.00-22.00 :
1.500,-

Lokalet kan naturligvis lejes hele dagen, hvis du ønsker det.

Morgenmad:
180,- per person

Vores morgenbuffet er stillet an i tidsrummet kl. 6.30-9.30. Morgenmaden kan spises i vores restaurant, men I kan også tage den med i mødelokalet, hvis I ønsker.

Kaffe/te/isvand/frisk frugt ad libitum:
100,- per person

Kaffe og te tages fra vores kaffebuffet i loungeområdet, hvor I også har mulighed for at lave stempelkander, I kan tage med i mødelokalet. Vi sørger for, at der er isvand og frisk frugt i mødelokalet hele dagen.  

Frokostsandwich 89,-

Eftermiddagskage 55,-

Bemærk venligst, at frokost og eftermiddagskage skal forudbestilles.  

 

Send os din forespørgsel på mødelokale

Skræddersyede firma- og forretningskoncepter

Som Bühlmann-hotel går vi langt for, at du skal have en god oplevelse. Derfor bruger vi gerne vores kontakter til at gøre dine forretningsaktiviteter værdifulde. Ud over at hjælpe dig med at finde det bedste mødelokale i Aalborg og at give dig mulighed for at blive indlogeret på vores indbydende designhotel ved Limfjorden, kan vi også sørge for gode rammer til skræddersyede firmaarrangementer i tillæg til dit møde. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler. 

Gode mødelokaler i Aalborg til flere end otte deltagere

Som nabo til nogle af byens største kulturinstitutioner kan vi give dig direkte adgang til forskellige muligheder, der opfylder dit behov for et mødelokale i Aalborg. Vores beliggenhed på Aalborg Havnefront kan desuden være med til at skabe en behagelig og unik atmosfære, hvor du kan kombinere dit arbejde med kulturelle aktiviteter og eksklusiv indkvartering.

Vores kontakter tæller blandt andet de arkitektoniske perler, Utzon Center og Musikkens Hus. Begge steder tilbyder mødelokaler i Aalborg centrum i smukke arkitektoniske omgivelser og med alt i moderne mødefaciliteter – det gælder for eksempel projektor, højhastigheds-WiFi, AV-udstyr og dejligt lyse lokaler, der er designet til effektive samarbejder. 

Både Musikkens Hus og Utzon Center, der ligger side om side med vores hotel, tilbyder forskellige eksklusive mødelokaler i Aalborg og mødepakker, som passer til møder med flere end otte deltagere og store konferencer. Alt sammen kan naturligvis kombineres med forplejning i det omfang, der passer til mødets varighed. Også her kan der let arrangeres både kaffe og frokost m.m., hvis du ønsker det.

Fælles for begge stederne er, at du befinder dig i et af byens smukkeste og mest inspirerende områder, hvor den korte afstand mellem mødelokalet, du vælger, og den eksklusive hoteloplevelse, vi bidrager med, danner rammen for et værdifuldt arrangement for dig og dine samarbejdspartnere.

Fortæl os, hvad du har brug for på dit møde

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde det bedste mødelokale i Aalborg, samtidig med at du kan nyde indkvarteringen på vores designhotel ved Limfjorden. Så sørger vi for at finde de helt rigtige rammer til dig, hvad enten du har brug for lokaler til forretning, undervisning, strategilægning eller andet.

Send en mail til Hotelchef Mike Styhr på Mike@buhlmann.dk.Giv den bedste oplevelse for alle deltagere

Hos Bühlmann betragter vi os selv som leverandører af et helstøbt koncept til forretningsfolk og erhvervsdrivende. Derfor er vi også stolte af, at mange erhvervskunder bliver ved med at vælge os som samarbejdspartner til deres forretningsmæssige aktiviteter i Aalborg. Grunden hertil findes blandt andet i vores hyggeligt indrettede designværelser, beliggenheden og kvaliteten af de faciliteter, som vores hotel rummer.

På Pier 5 Hotel finder du vores hyggelige lounge og cocktailbaren VAERFT, som kan være med til at sætte et godt og velfortjent punktum for en lang arbejdsdag med et godt udbytte. En smuk, stilfuld og uformel måde at slutte dagen af på til tonerne af afdæmpet musik foran pejsen med udsigten over Limfjordens vande. 

Vores erfarne personale er desuden altid lydhøre over for specielle ønsker til et firmaarrangement eller andre fælles aktiviteter, hvis du har brug for at rammesætte tiden uden for mødelokalet i Aalborg yderligere. 

 

Det perfekte hotel i Aalborg til driftige forretningsfolk

Skøn beliggenhed, eksklusivt design og godt værtskab  

På Pier 5 Hotel kan vi give dig og dine medarbejdere en oplevelse, du ikke finder andre steder i byen. Vi har blandt andet værelsestyper, der er designet til forretning, med udsigt over vandet, rekreative områder til refleksion og afslapning samt let adgang til byens mange tilbud. Vores hotel ligger nemlig få meter fra vandet på den ene side, og Nytorv, der er Aalborgs handelsmæssige hjerte, på den anden. 

Dermed får du det bedste af alle verdener her. Og trods den yderst fordelagtige beliggenhed, er det oven i købet let at komme hertil i bil, da motorvej E45 kun ligger cirka en kilometer ned ad Nyhavnsgade. Så tag fat i os med det samme, hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere mødet med den bedste oplevelse, de bedste lokaler og den bedste stemning i Aalborg. 

Vi glæder os til at høre fra dig.  Har du jævnligt brug for et godt mødelokale i Aalborg?

Indgå en fordelagtig firmaaftale med os

Hvis du eller dine medarbejdere ofte har arbejdsopgaver i Aalborg og omegn, har du mulighed for at lave en god firmaaftale med os. På den måde kan du spare penge på hotelophold, der er særligt velegnede til erhvervsmæssige formål. Tag en snak med os om dit behov for overnatning i Aalborg – så laver vi et unikt tilbud til dig, der tager udgangspunkt i dit behov og din forretning.