Ideelt hotel for forretningsrejsende

Pier 5 har fokus på forretningsrejsende

Pier 5 Hotel i Aalborg er det perfekte valg for forretningsrejsende, der søger en kombination af komfort og bekvemmelighed under deres ophold. Med en central beliggenhed i hjertet af Aalborg tilbyder hotellet nem adgang til byens forretningsdistrikter og kulturelle attraktioner. Hotellets moderne faciliteter og veludstyret mødelokaler skaber et ideelt miljø for møder, og forretningsarrangementer.

Du kan nyde komfortable værelser på businessetagen med moderne indretning og faciliteter, der er designet med forretningsrejsende i tankerne. Hotellets dedikerede personale er altid klar til at imødekomme individuelle behov og sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt.

Pier 5 Hotel tilbyder også bekvemmeligheder som hurtigt WiFit, et veludstyret fitnesscenter og et elegant loungemiljø med cocktailbar, der er perfekt til forretningsmøder og afslappende efterarbejdsoplevelser. Med sin strategiske beliggenhed og fokus på gæsteservice er Pier 5 Hotel det ultimative valg for forretningsrejsende, der søger en vellykket og behagelig oplevelse i Aalborg.

Mødelokale

Vi har et eksklusivt mødelokale som du kan leje adgang til i både en halv og hel dag.

Nem check-in

Vi har et digitalt nøglesystem, som gør det muligt for dig at checke ind uden at henvende dig i receptionen. 

firmaaftale

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler med faste rabatter for dem der har mange årlige overnatninger. 

PARKERING

Det er muligt parkere ved hotellet. Benyt betalingsstanderen.

BILOPLADNING

Der er mulighed for opladning af din elbil på p-pladsen foran hotellet.

Skrivebord

På alle værelser er der skrivebord og tilhørende stol.

Fitness

Veludstyret og atmosfærisk  fitness til fri afbenyttelse hele døgnet.

Mødelokale på Pier 5 Hotel i Aalborg

Kan bookes i en halv dag & en hel dag

Har du brug for et mødelokale under dit ophold hos os kan du booke vores indbydende mødelokale, der er smukt indrettet i tråd med hotellets øvrige design. Du finder i mødelokalet naturligvis alt nødvendigt AV-udstyr og får desuden en sofagruppe og en fin minibar. 

Således er lokalet også ideelt til mindre events, tastings mv. 

Fast check in & out

Nemt og hurtigt

Når du booker en overnatning på Pier 5 Hotel, er der altid fast check-in/check-out inkluderet i dit ophold. Dette er et digitalt nøglesystem, som gør det muligt for dig at checke ind uden at henvende dig i receptionen. 

På ankomstdagen modtager du en personlig nøglekode på SMS, som du skal indtaste på dørlåsen til dit værelse. På afrejsedagen modtager du en ny SMS med et link, som du kan bruge til at checke ud med – når du har godkendt eventuel betaling, checker du ud online og er klar til afrejse. Hvis du har brug for hjælp, eller foretrækker at checke ind på normal vis, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen. 

Fitness Pier 5

Fitness - åben 24/7

Med gratis vand & frugt

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, har du fri adgang til vores nye flotte Fitnessrum. Alle cardio-maskiner du finder i rummet, er indkøbt ud fra en grøn tankegang, da vi har fundet et helt specielt koncept, der bygger på energi-genererende cardio-udstyr.  Det betyder, at den energi du bruger på vores maskiner, skaber ny energi. Faktisk har 1 times træning på vores cardio-maskiner potentiale til at generere 180 kwH. 

Vi har sørget for at skabe en behagelig stemning i rummet, og ønsker at forkæle dig som gæst. Det betyder, at vi hver dag sætter frisk frugt frem og fylder køleskabet med vand på karton, så du kan forsyne dig selv.

Cocktailbar

Sanselige cocktails fra VAERFT

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Mulighed for parkering

Lige ude foran hotellet

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, er der mulighed for parkering til dig, der kommer i bil. Vi har 65 betalingsparkeringspladser ude foran hotellet. Hvis der ikke er flere pladser tilbage, er der fire store parkeringshuse i nærheden, hvor du også kan parkere mod betaling. Du kan finde priserne i vores FAQ i bunden af siden. 

Du kan ligeledes finde opladning til din el-bil på p-pladsen foran hotellet. 

 

Konferencefaciliteter

Lige udenfor døren - lad os hjælpe

Vores designhotel er ideelt placeret midt i hjertet af begivenhederne ved Aalborgs havnefront. Dette gør det til det perfekte valg for konferenceophold. Hvis du selv planlægger en konference, er vi her for at hjælpe dig med at finde de mest egnede konferencelokaler i Aalborg.

Enestående muligheder inden for rækkevidde

Vi har et tæt samarbejde med flere af Aalborgs velkendte institutioner, herunder Utzon Center og Musikkens Hus, som er tætte naboer til vores beliggenhed på Aalborg centrale havnefront ved Limfjorden. Denne placering skaber et smukt naturligt miljø, som gør dit ophold her endnu mere behageligt.

Firmaaftale med Pier 5 Hotel

Har du mange årlige overnatninger hos Bühlmann?

Har du mange overnatninger i forretningsøjemed på årlig basis, og ønsker at kunne betale via fakturering og tilmed få en fordelagtig pris, så er en firmaaftale værd at kontakte os omkring.