Forkæl jer selv med opholdet Fjordens Textur

I samarbejde med Restaurant Textur

Glæd dig til et skønt ophold ved Limfjorden i Aalborg, hvor du får fornøjelsen af at bo på et af vores indbydende værelser. 

Vi byder på en cocktail i vores ambitiøse VAERFT Cocktail Bar, som med garanti vil udfordre jeres sanseindtryk og sender jer herefter til en 3-retters middag med tilhørende vin- eller saftmenu på Restaurant Textur på Stjernepladsen tæt på hotellet. Glæd dig desuden til en lækker morgenbuffet, og start dagen med manér. Vi glæder os til at være vært for jer.

Simone Værtschef

Opholdets indhold, pris & ankomst

I kan glæde jer til et ophold med alt dette: 
  • 1 x valgfri cocktail i VAERFT cocktailbar
  • 3-retters middag på restaurant Textur med tilhørende vin- eller saftmenu (chef’s choice)
  • 1 x overnatning i et lækkert valgfrit værelse
  • Lækker morgenbuffet inden afrejse
 

Ophold pr. person i delt værelse fra: 1.194,-

Ankomst muligt: mandag-lørdag

  

Vores ophold er baseret på en dynamisk prissætning, hvor priserne kan variere fra dag til dag, således vi kan tilbyde de bedste priser. Prisen afhænger naturligvis også af, hvilken værelseskategori der vælges. 

 

154 nyrenoverede værelser

Med byens bedste udsigt

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med havnen derude, og du vil opleve, at havnens historie og arv er trukket helt med indenfor. 

Vores 154 værelser spænder fra Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm og med panoramaudsigt til fjorden til juniorsuiter, superiorværelser, studios, familieværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse. 

textur
Foto: Restaurant Textur

Restaurant Textur

3-retters menu & vin-eller saftmenu

På Textur skinner passionen for det gode måltid altid igennem. De er stolte af at præsentere en sæsonbetonet og innovativ menu, der sætter fokus på råvareudnyttelse. De har givet deres dygtige kokke den kreative frihed til at udforske og fremhæve de skjulte smagsdimensioner i hver enkelt råvare, og resultatet er en spiseoplevelse som ingen anden.

Så I kan godt glæde jer til besøget, der ligger i kort afstand til hotellet. Kokken bestemmer de 3 retter, der afspejler sæsonen og vinen eller saften der passer perfekt dertil. Så I skal blot læne jer tilbage og nyde.

VAERFT Cocktailbar

Spektakulære cocktails for alle sanser

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. 

Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

I får lov at vælge den cocktail I har allermest lyst til at udforske!