waterfront views

i samarbejde med musikkens hus

Glæd jer til et skønt ophold med udsigt til Limfjorden i vores indbydende superiorværelser. Vi byder på en cocktail i vores ambitiøse VAERFT Cocktail Bar, som med garanti vil udfordre jeres sanseindtryk. 

Aftenen sluttes af med en 2-retters Chef’s Choice middag på en af havnefrontens mest ikoniske og smukke bygninger – Musikkens Hus. Her kan I igen nyde det smukke syn af Limfjorden, men fra en helt anden vinkel. Dagen efter giver vi jer en dejlig start på dagen med vores lækre morgenbuffet. 

OPHOLDET INDEHOLDER

1 x valgfri cocktail på VAERFT Cocktail Bar

2-retters middag på Musikkens Hus kl. 18 – Chef’s Choice

1 x overnatning i moderne og nyrenoveret værelse

Lækker morgenbuffet inden afrejse

pris & ankomst

  • Ophold pr. person i delt superiorværelse: 1.095,-
  • Enkeltværelsestillæg pr. nat: 300,-
  • Ankomst muligt: tirsdag-lørdag
 
Vinmenu kan tilkøbes på Restaurant Fauna. 

154 nyrenoverede værelser

med byens bedste udsigt

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med havnen derude, og du vil opleve, at havnens historie og arv er trukket helt med indenfor. 

Vores 154 værelser spænder fra Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm og med panoramaudsigt til fjorden til juniorsuiter, superiorværelser, studios, familieværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse. 

Spisebar - Schnitzel 1
Foto: Restaurant Fauna

restaurant fauna

spisebaren

Restaurant Fauna  er placeret i én af Aalborgs mest ikoniske og smukke bygninger på havnefronten – nemlig Musikkens Hus. 

Spisebaren tager udgangspunkt i en tilgang, der bygger på nutidige og “easygoing” retter. Der er fokus på både simple og velsmagende produkter og råvarer med lokal forandring. Som gæst kan du se frem til nordiske bistrolækkerier, der kan nydes i uhøjtidelige rammer med fantastisk udsigt til fjorden.

VAERFT COCKTAIL BAR

SPEKTAKULÆRE COCKTAILS FOR ALLE SANSER

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. 

Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas.