Lad os hjælpe dig med at arrangere din konference i Aalborg

Vi har gode kontakter til flere fleksible mødelokaler tæt på hotellet

Vores designhotel ligger lige midt i begivenhedernes centrum ved havnefronten i Aalborg. Derfor er det oplagt at bo her, når der er konference. Har du selv en konference, du gerne vil afholde, hjælper vi dig meget gerne med at finde de bedste konferencelokaler i Aalborg. 

Fantastiske muligheder tæt på

Faktisk arbejder vi tæt med nogle af midtbyens kendte institutioner som for eksempel Utzon Center og Musikkens Hus, der også er nogle af de nærmeste naboer på vores beliggenhed på Aalborg Centrale Havnefront ved Limfjorden, der skaber et dejligt naturligt miljø, hvor der er rart at være.

Inspirerende beliggenhed

Utzon Center og Musikkens Hus er fantastiske bygninger med helt formidable muligheder. Så hvis du leder efter et sted at afholde en velfungerende konference i Aalborg med en helt enestående beliggenhed – så tag fat i os. Vi hjælper dig meget gerne med at finde rammer for konferencen, hvor vi naturligvis også kan tilbyde dig gode overnatningsmuligheder tæt på der, hvor konferencen skal foregå.

Lad os tage en snak

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde lokaler til små møder, store møder, kurser eller konferencer ved Limfjorden. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skræddersyede firmaarrangementer på Aalborg Havnefront

Lad os skabe et event, der giver mening for dig

Vi kan også lave unikke events for dig og dine kolleger på hotellet. I stueetagen på vores designhotel finder du nemlig vores indbydende lounge med masser af plads og udsigt over Limfjorden. I godt vejr har vi endda mulighed for at tage vores store udendørsareal i brug, som også fungerer som have og terrasse. 

Fleksible muligheder

Her kan du og dine kolleger eller samarbejdspartnere nyde en forfriskende drink eller deltage i nogle forskellige aktiviteter sammen – enten som selvstændig begivenhed eller som en del af din konference i Aalborg, der foregår i det nærmeste område. Da vi altid bestræber os på at være yderst fleksible for at skabe nogle oplevelser, som passer til dig og de mennesker, du skal holde konference for, er du meget velkommen til at kontakte os for at få en ganske uforpligtende snak om mulighederne. 

Faglighed og sociale aktiviteter i optimal forening

Vi lytter selvfølgelig til dine idéer, men har også mulighed for at hjælpe dig med at skabe et anderledes event med udgangspunkt i vores viden om byens muligheder og vores netværk af potentielle samarbejdspartnere. Så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du gerne vil have noget godt input til en mindeværdig givende dag for dig og dine kolleger, hvad end den skal have et fagligt afsæt, et socialt formål eller måske en skøn kombination af begge.   

Udfyld kontaktformularen nedenfor for en uforpligtende snak om jeres næste firmaarrangement.

Tag en overnatning i forbindelse med din konference i Aalborg

Book værelse på vores designhotel ved Limfjorden

Hos Bühlmann forstår vi, hvor vigtigt det er, at du kan slappe af, når du er af sted i embeds medfør. Med vores forskellige værelsestyper, der alle er designet med ro og komfort for øje, giver vi dig muligheden for at samle kræfter til en vellykket konference og dyrke de sociale fællesskaber, når du har brug for det. 

Det perfekte hotel til en konferenceoplevelse med de bedste muligheder

Nyd kombinationen af den korte afstand til nogle af de bedste konferencelokaler i Aalborg, nærheden til Limfjorden, placering lige i hjertet af Aalborgs pulserende byliv og den eksklusive komfort, du finder her på vores designhotel. Her finder du alt, hvad du har brug for, inden for gåafstand, og det er også let at komme til hotellet i bil fra motorvej E45, som ligger blot få hundrede meter herfra.

Et hotel i smørhullet mellem de bedste konferencelokaler i Aalborg

Den perfekte beliggenhed til dit arrangement

Både Utzon Center og Musikkens Hus er to af Aalborgs arkitektoniske stoltheder. Samtidig er de kulturelle fyrtårn og et symbol på den innovative udvikling, der har fundet sted – og stadigvæk finder sted – her i den nordjyske hovedstad. Her er vi heldige med at ligge lige midt imellem de to institutioner, som byder på hver sine muligheder for afholdelse af konferencer, kurser og større møder. 

Fælles for dem er deres kunstneriske rammer og nærheden til vandet, som vi også deler. Derudover finder du naturligvis alt i moderne av-udstyr til dit arrangement, så dine mødedeltagere er sikret en positiv oplevelse, uanset hvilket sted du vælger. Det er måske mere et spørgsmål om stilistiske præferencer og temperament, der udgør den største forskel – og derfor er det en god ide at kontakte os for at få os til at hjælpe med at træffe den rigtige beslutning og facilitere den bedste logistik til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.