HISTORIEN OM FAMILIEN BÜHLMANN

En dansk hotelfamilie

familievirksomhed i 3 generationer

Det hele startede i 1960

Tilbage i 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendt spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde. 

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde. I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for familievirksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. 

fra 1 til 6 hoteller

Unikke hoteller - et fælles fundament

Siden 1960 er Familien Bühlmann vokset, og koncernen består nu af seks unikke hoteller i Jylland – Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg og Pier 5 Hotel i Aalborg. 

Selvom alle Bühlmann-hotellerne er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme kerneværdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.

tidslinje

BÜHLMANN BELIEVE

Vi arbejder for en bæredygtig fremtid

I Familien Bühlmann har vi en fælles ambition om at være en bæredygtig hotelkæde med fokus på grønne løsninger. Vi har udviklet konceptet Bühlmann Believe, der illustrerer vores ambitiøse miljøpolitik i hele koncernen. 

I hele koncernen er den bæredygtige tankegang dybt implementeret i alt, hvad vi gør. Mød eksempelvis receptionisten, der har skiftet papirblokken ud med digitale værktøjer, kokken der prioriterer økologiske og lokale råvarer i køkkenet, oldfruen der bruger miljømærkede rengøringsmidler, hotelchefen der investerer i lokalproduceret inventar og tjeneren der anbefaler den økologiske rødvin i restauranten.

Drivhus på Scheelsminde

MØD HOTELLERNE

Rød løber på Scheelsminde

SCHEELSMINDE

Hotel Scheelsminde er en charmerende herregård, hvor du både kan nyde lækker gastronomi, skønne møde- og konference faciliteter og natursmukke omgivelser tæt på Aalborg centrum.

Hovedbygning set ude fra

NØRRE VOSBORG

Nørre Vosborg er en historisk herregård, der er beliggende syd for Vemb. Glæd jer til smuk natur og dyreliv, lækker gastronomi og en lang række møde- og konferencefaciliteter. 

Facade på Airport Hotel

AIRPORT hOTEL

Airport Hotel er placeret lige ved siden af Aalborg Lufthavn, og byder på 64 stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge med pejs samt fantastisk tagterrasse.

Facade på Villa Provence

VILLA PROVENCE

Villa Provence, er en fransk oase, der er beliggende midt i Aarhus centrum. Hotellet byder på provencalsk stil, en charmerende gårdhave og unikke hotelværelser med autentiske detaljer fra Sydfrankrig.

RAIS8655-1600px (2)

PEAK 12 HOTEL

Peak 12 Hotel er et nybygget og stilrent designhotel, der er beliggende i hjertet af Viborg. Hotellet byder på topmoderne faciliteter, bæredygtige løsninger og byens bedste udsigt på tagterrassen. 

Facaden på Pier 5 Hotel

PIER 5 HOTEL

Pier 5 er Aalborgs nye designhotel med 154 værelser og byens bedste udsigt. Det moderne design er kombineret med havnen derude, og du vil opleve, at havnens historie er trukket helt med indenfor.