Benyt dig af muligheden for at leje vores fuldt møblerede hotellejligheder i Aalborg C

Book vores indbydende møblerede lejligheder ved Aalborg Havnefront

Hvis du foretrækker den komfort, der findes i at have din egen lejlighed, når du skal besøge Aalborg, kan du med rette se nærmere på vores studios. Her får du din egen eksklusive mulighed for at overnatte et sted med faciliteter, der giver dig plads til at være helt dig selv og med inkluderet morgenmad hver dag. 

Studios på Hotel Pier 5: Fuldt udstyrede designlejligheder

Vores studios fungerer som stilfuldt møblerede lejligheder, hvor der blandt andet er tekøkken med kogeplade, skrivebordsplads, mikrobølgeovn, 50 tommers fladskærms-tv, dobbeltseng, moderne badeværelse med bæredygtige kvalitetsprodukter m.m. På den måde får du de bedste forudsætninger for at kunne læne dig godt tilbage og slappe af i din hotellejlighed, når du er i Aalborg.

Sådan booker du vores komfortable hotellejligheder

Du finder vores overnatningsmuligheder med lejlighedens hjemlige faciliteter gennem vores bookingsystem. Her vælger du værelsestypen studio. Ønsker du at bo her i længere tid end blot et par dage, kan vi også være behjælpelige med at give dig en god pris på ugebasis. Der er mere information herom længere nede på siden.

Vælg mellem:

Mod gård

Disse studios vender mod rolige rolige omgivelser i gården, hvorfor du kan forvente minimal støj. 

Mod vej

Disse studios vender mod vejen, hvorfor der kan forekomme støj fra det pulserende byliv.

Hotellejlighed i Aalborg med masser af muligheder lige uden for døren

Få direkte adgang til byens pulserende liv

Når du booker en af vores hotellejligheder i Aalborg, får du ikke blot fordelene af vores eksklusive rammer. Du får også alle de medfølgende fordele ved at bo helt inde i centrum af byen med direkte adgang til alle de kulturelle tilbud, indkøbsmuligheder, restauranter og de store virksomheder, som har base i midtbyen. Her er der naturligvis også mulighed for at gå nogle gode ture langs fjorden, som ligger lige uden for hotellets hoveddør med Musikkens Hus, Utzon Center, Slotsparken, Nytorv og Aalborg Universitets Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi som nogle af de nærmeste naboer.

Skønt beliggende designhotel mellem Limfjorden og Aalborg centrum

Lige i midten af alt det gode

Vores designhotel er derfor det foretrukne valg for mange, for hvem beliggenheden samt kvaliteten af indkvarteringen og serviceoplevelsen er højt prioriteret. Vores hotel byder desuden også på flere rekreative muligheder i loungen. Her finder du for eksempel cocktailbaren VAERFT og komfortable områder, hvor du kan nyde en kop kaffe til tonerne fra vores pladespiller eller læse dagens avis foran pejsens ild med den skønne udsigt over Limfjordens vande. Endelig har du også mulighed for at benytte dig af vores grønne træningscenter, hvor der altid er køligt vand og frisk frugt. 

Book en hotellejlighed i Aalborg i det omfang, der giver mening for dig

Gode prismodeller for både erhvervsdrivende og private

Hvis du har brug for det, er der mulighed for langtidsleje af vores studios ved havnefronten i Aalborg centrum til en fast fordelagtig ugepris. Vi tilbyder også skræddersyede firmakundeaftaler, hvis du jævnligt har brug for overnatning i vores komfortable hotellejligheder i erhvervsmæssig øjemed.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om at leje en af vores studios i længere tid, er du velkommen til at kontakte på enten telefon: +45 9810 1400 eller mail: info@pier5.dk.

Du kan også få et uforpligtende tilbud på en fordelagtig firmaaftale.

Fitness 24/7

Når du bor hos os har du adgang til et indbydende fitnessrum hele døgnet.

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad.

Gratis kaffe to go

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse.

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.