Previous slide
Next slide

Brug vores hyggelige lokaler til dit næste selskab i Aalborg centrum

Designhotel med god atmosfære og udsigt over Limfjorden

Har du brug for at holde et lettere selskab i form af en reception eller lignende i Aalborg centrum i erhvervsmæssigt eller privat regi, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne på vores indbydende designhotel. Her kan dit selskab glæde sig til at nyde det sociale samvær i et eksklusivt men hyggeligt loungemiljø med mange forskellige muligheder – og er der tale om et arrangement i sommerhalvåret, kan vi også åbne dørene ud til vores dejlige grønne udendørsareal med terrasse, hvor der også er udsigt til fjorden.

Julefrokost, sommerfest, kick-off, fredagsbar, teambuilding, jubilæum... mulighederne er uendelige!

Lounge pier 5

Lad Pier 5 Hotel på Aalborg Havnefront danne rammen om et ganske særligt arrangement

Unik beliggenhed, eksklusiv atmosfære og luksuriøse cocktails

Til det uformelle selskab med vin eller drinks er vores hotel en oplagt mulighed. Her vil vores dygtige bartendere, som selv har været med til at udvikle de innovative cocktails på kortet, sørge for dig og dine gæster i vores indbydende rammer, der skabes i skøn kombination mellem design og beliggenhed. For det bliver næppe mere centralt end her på havnefronten med vandet på den ene side og begyndelsen af Nytorv på den anden  
Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dit næste selskab?

Tag en åben dialog med vores imødekommende personale

Hos Pier 5 bestræber vi os altid på at levere de bedste oplevelser til vores gæster. Det gælder uanset, om der er tale om boende gæster på nogle af vores mange værelser, gæster der kommer forbi for at få en unik smagsoplevelse på vores cocktailbar VAERFT eller selskaber, som kommer forbi til et socialt arrangement.

Vi bistår gerne med at hjælpe dig med at arrangere en hyggelig begivenhed i den udstrækning, der lader sig gøre her på hotellet. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om mulighederne. Gennem den indledende og uforpligtende samtale vil vi naturligvis lytte til dine behov og hjælpe dig så godt vi kan med udgangspunkt i vores lokale faciliteter og vores netværk af professionelle samarbejdspartnere, som kan give dig det, du efterspørger. 

Vi glæder os til at hjælpe med at gøre dit selskab i Aalborg centrum til en givende og mindeværdig oplevelse for alle, der deltager.

Lad os kontakte dig for en uforpligtende samtale om dit næste selskab

Vi glæder os til at høre om dine behov eller inspirere til en mindeværdig dag

Udfyld blot få oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt.