spar 25% på udvalgte dage

FORLÆNGET FORÅRSWEEKEND I AALBORG

Foråret har for alvor meldt sin ankomst – og lige rundt om hjørnet venter Kristi Himmelfart og Pinsen. I forbindelse med disse helligdage, kan du spare hele 25% rabat på overnatning inkl. morgenmad på vores hotel. 

Tilbuddet gælder også ved booking af flere overnatninger i træk. Dvs. at du eksempelvis også får 25% rabat, når du booker en forlænget forårsweekend fra d. 4. juni til d. 6. juni. 

Tilbuddet gælder kun ved online booking på vores hjemmeside, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder ikke opholdspakker fx waterfront views. 

Rabatkode - weekend25

SPAR 25% PÅ FØLGENDE DAGE

Kristi Himmelfart

Onsdag d. 25. maj 
Torsdag d. 26. maj (Krisi Himmelfart)

Pinse

Fredag d. 3. juni
Lørdag d. 4. juni
Søndag d. 5. juni (Pinsedag)
Mandag d. 6. juni (2. Pinsedag)

byens bedste udsigt

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med havnen derude, og du vil opleve, at havnens historie og arv er trukket helt med indenfor. 

Vores 154 værelser spænder fra Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm og med panoramaudsigt til fjorden til juniorsuiter, superiorværelser, studios, familieværelser og standardværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse. 

VAERFT COCKTAIL BAR

SPEKTAKULÆRE COCKTAILS FOR ALLE SANSER

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. 

Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas.