Forsød den triste vintertid med et magisk hotelophold
Ta' på storbysoplevelse i vinterens kolde og grå tid

Vinterophold for 2 i Aalborg til kun 995,-

Inkl. cocktails & snacks samt morgenmad

På Pier 5 Hotel i Aalborg vil vi gøre vores ypperste for, at du får en helt fantastisk start på 2024 fyldt med skønne oplevelser. Derfor tilbyder vi lige nu en yderst skarp pris på et Vinterophold.

Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at skabe gode øjeblikke og oplevelser – et storbysgetaway i Nordens Paris er en fantastisk mulighed for netop dette. Her kan du slappe af, nyde en cocktail med lækre snacks i vores populære VAERFT Cocktailbar og dyste i shuffleboard. Du kan også gå på opdagelse og shopping lige udenfor døren, hvor Aalborgs pulserende byliv venter. Slut af med en dejlig overnatning på vores nyrenoverede designhotel med udsigt til fjorden og vågne op til en økologisk morgenmadsbuffet. 

Du kan booke vinteropholdet for 2 personer til kun 995,- i hele januar, februar og marts 2024  med check-in alle dage.

Brug kampagnekoden: Vinter2024 *

*Prisen gælder for et ophold i standard dobbeltværelse.

For 995,- får I alt dette til 2 personer:

Velkomstcocktails i VAERFT Cocktailbar
Saltede mandler, oliven & chips med trøffeldip
Overnatning i delt dobbeltværelse
Økologisk morgenmadsbuffet

Kampagnekode: vinter2024

Oplev vores populære cocktailbar

Vaerft Cocktailbar

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Glæd dig til at smage én af vores signaturcocktails serveret med lækre snacks i de smukkeste omgivelser. 

Morgenmad med alt hvad hjertet begærer

En god start på dagen

Når du booker vores vinterophold følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Lounge pier 5

Placeret på Aalborg havn

Kun få minutter fra midtbyen

Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Kort sagt, her får du det hele: storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed.