20% rabat på overnatning inkl. gratis morgenmad i vinterferien

Hygge og sjov for hele familien

Skal Jeres vinterferie bruges hjemme i Danmark, så er et storbygetaway til Nordens Paris en fantastisk mulighed. Her kan I slappe af, nyde en varm kop kakao eller en cocktail fra vores populære VAERFT Cocktailbar mens I tager en dyst i shuffleboard. I kan også gå på opdagelse og shopping lige udenfor døren, hvor Aalborgs pulserende byliv venter – og vinterferien bugner af skønne oplevelser for store og små. Slut af med en dejlig overnatning på et af vores fantastiske værelser med udsigt til fjorden. 

 I vinterferien får I 20% rabat på overnatninger og gratis morgenmad! 

Benyt tilbuddet ved online booking på vores hjemmeside og benyt koden: vinter20. Tilbuddet gælder med check-in alle dage.

Vi glæder os til at skabe magiske oplevelser med store og små!

Rabatkode - vinter20

Juniorsuite på Pier 5

Værelser for familier

Juniorsuiter & Familieværelser

På Pier 5 har vi mange forskellige værelseskategorier. Kommer I som familie har vi familieværelser med køjesenge og connecting-doors og vores juniorsuiter med sovesofa. 

Vi elsker at have besøg af både store og små!

Vi har store TV med chromecast på alle værelser, så I kan caste jeres favoritter og samle jer i de store lækre senge til filmhygge.

Er der spørgsmål til værelserne eller bookingerne, så kontakt os endelig på: 9810 1400 og så hjælper vi hjertens gerne.

5/5
Towik skrev en anmeldelse d. nov. 2022@Towik
Læs mere
Dejligt hotel i Aalborg lige ved Limfjorden. Skal du en tur til Aalborg, så prøv dette hotel. Super central beliggenhed lige ved vandkanten og få minutters gang fra midtbyen. Book et værelse med fjordudsigt. Lækker morgenmad og super venligt personale."
Rete J skrev en anmeldelse d. okt. 2022@Rete J
Læs mere
Godt og centralt hotel Rigtig fint hotel. Hotellet ligger super godt lige ned til vandet, der er gode p-muligheder (dog mod betaling ved privat p-firma) og det ligger meget centralt kun få hundrede meter fra gågaden. Gode værelser, fin rengøring og på trods af den centrale placering i byen, var det er roligt ophold. Det kan selvfølgelig opleves anderledes hvis man var der i en weekend. Super god og alsidig morgenmad, men stort udvalg af forskellige kaffe sorter. Sød og venlig betjening og generelt god oplevelse. Jeg kommer gerne igen!
bki2023 skrev en anmeldelse d. 22. jan.@BKI2023
Læs mere
"Super service og morgenmad Alt var bare i top. God beliggenhed og og hjælpsomt personale. Rigtig god morgenmad og værelserne var perfekte til 2 voksne og 2 børn. Hyggeligt med shuffleboard og gode faciliteter til at hygge sig i :)"
mabe913 skrev en anmeldelse d. dec. 2022@MABE913
Læs mere
"Dejlig hotel som ligger helt perfekt i Aalborg, der er let til centrum og det ligger ud til fjorden. God ide at give lidt ekstra for fjordudsigten. Super lækker morgenmad og fine værelser. Venligt personale og rigtig god service."
Tidligere
Næste

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, små morgenkager, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

placeret på aalborg havn

Kun få minutter fra midtbyen

Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Kort sagt, her får du det hele: storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed. 

Massevis af sjov underholdning

For store og små

På Pier 5 hotellet i Aalborg finder du mange hyggelige kroge i loungen, hvor I kan slå jer ned og spille et spil eller I kan dyste i shuffleboard, der er sjovt for (næsten) alle aldre. Trænger de voksne til at “brænde krudt af”, så har vi et nyt lækkert fitnessrum, hvor de små kan slå sig ned i bløde sækkestole og spise et stykke frugt.

Lige uden for døren findes bl.a. også Utzon Center, der er spækket af kultur og underholdning. Der er kunstudstilling, der er “Rumstation Workshop med Lego, Minecraft og virtual reality” og meget mere. 

Desuden er Aalborg også fuld af kreasteder som fx populære Art by me, hvor der males porcelæn eller Fidus hvor der klippe-klistres. 

Det sker i Aalborg

Aalborg bugner som altid af hyggelige, spændende og sjove oplevelser i vinterferien! Du kan opleve fantastiske koncerter, kultur og kunst få skridt væk fra Pier 5 hos vores omkringliggende naboer; Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon Center. Du kan tage på shopping i alle byens skønne butikker, tage børnene med på Kreaværksted eller på madoplevelse på  én af Aalborgs mange fantastiske restaurationer. 

Nedenfor kan du se en del af de mange fantastiske oplevelser – du kan også altid finde inspiration hos MigogAalborg.dk