15% rabat på overnatning

Inkl. morgenmad og sommercocktail

Cocktails på terrassen, gåture ved havnefronten og tid til afslapning – nu er det endelig blevet sommer i Danmark. Brug ferien i Nordens Paris og snup en dejlig overnatning på vores nyrenoverede designhotel på havnefronten. Hele sommeren får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en forfriskende sommercocktail fra VAERFT Cocktail Bar. 

Tilbuddet er gældende fra mandag den 6. juni til og med søndag den 21. august 2022, og gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. 

Rabatkode - summer15

Video Credit: Destination Nord. 

gratis sommercocktail

Bühlmann Summer Special

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Summer Special fra VAERFT Cocktail Bar med i dit ophold. 

Lad dig transportere til en solbeskinnet plaza i Milano med denne longdrink. Baseret på en lækker rabarber- og appelsinaperitivo fra Piemonte, salvie og forfriskende gingerbeer, som giver et let kick til cocktailen, er Bühlmann Summer Special vores bud på årets sommerbasker.

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

placeret på aalborg havn

Kun få minutter fra midtbyen

Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Kort sagt, her får du det hele: storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed.