Påskeferie på Pier 5 Hotel i Aalborg C

Få 20% rabat på alle værelsestyper i påsken

Kom til Aalborg i påsken og nyd et par fantastiske dage på vores eksklusive Designhotel placeret i Aalborg centrum ved den flotte havnefront.

Vi tilbyder i hele påsken og ugen op til 20% rabat på alle overnatning og samtidig får du naturligvis vores delikate morgenmadsbuffet med i opholdet. 

Påskeophold kan bookes med ankomst fra 15. marts – 1. april.

Brug kampagnekoden: Paaske2024

Vi giver 20% rabat

Vores påskegave i år består af en rabat på hele 20% på din overnatning(er).

Gratis morgenmad

Du  kan desuden glæde dig til vores delikate økologiske morgenmadsbuffet.

Gratis Kaffe to-go ved afrejse

Hvis du vil have en gratis kaffe med i bilen, når I tjekker ud henvender du dig blot til værten i loungen.

Kampagnekode: Paaske2024

Besøg Aalborgs mest eksklusive cocktailbar

VAERFT Cocktailbar i hjertet af Pier 5 Hotel

Når du besøger Pier 5 er det (næsten) obligatorisk at besøge vores attraktive cocktailbar. På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor VAERFT ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

Det sker i påskedagene

Aalborg er fuld af liv

Aalborg bugner af fantastiske muligheder for shopping, aktiviteter og kultur. Spørgsmålet er blot hvad du, din partner, familie eller hvem du end er på oplevelse med, er til.

I kan tage på oplevelse i Kunsten, tage børnene med i det maritime Springeren, besøge dyrene i Aalborg Zoo, tage på oplevelse i Utzon Center (vores nabo)og udforske byens mange butikker og restaurationer. 

 • Springeren – Maritimt Oplevelsescenter: åbent hele påsken, alle dage 10 – 16
 • Aalborg Historiske Museum tirs – lør 10 – 17
 • Vikingemuseet Lindholm Høje tirs – søn 10 – 17
 • Gråbrødrekloster Museet alle dage 8 – 20
 • Kunsten tir – tors 10 – 21 + fre – søn 10 – 17 samt 2. påskedag 10 – 17
 • Aalborg Zoo alle dage 10 – 18
 • Fårup Sommerland: 3. – 10. april 10 – 18
 • Aalborg Tårnet alle dage 11 – 17

Rundvisninger:

Aalborg Tours har en tur torsdag, fredag og lørdag kl . 11 – den er på gå-ben og starter lige bagved Pier 5 på Gabels Torv. Turene har temaer som følger:

 • 6/4 – Aalborg under 2. verdenskrig
 • 7/4 – Oplev Aalborg m/smagsløgene
 • 8/4 – Street Art Tour

"Påske"frokost på Restaurant Bühlmann

Madoplevelser udover det sædvanlige

Restaurant Bühlmann er prisbelønnet gourmet og à la carte serveret i smukke omgivelser på vores søsterhotel Scheelsminde i Aalborg. Her anbefaler vi på det varmeste at ligge vejen forbi for en ekstraordinær gastronomisk oplevelse i påsken.

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvendes sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. 

Så skal du, din familie og/eller gode venner have en påske i eksklusivitetens tegn, så anbefaler vi at udforske Restaurant Bühlmanns gastronomiske univers i kombination med overnatning på vores smukke designhotel.

Husk at booke bord forud for dit ophold, da der er stor travlhed i restauranten.

Gratis Morgenmad

En fantastisk start på dagen

Vores morgenmad kan lige dét ekstra. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, økologiske brunchstykker fra Mette Munk, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Booker du direkte her på siden, får du morgenmaden med gratis.