Bühlmann exclusive

i samarbejde med restaurant bühlmann

Glæd jer til et eksklusivt ophold, hvor Familien Bühlmann inviterer jer med på en rejse af exceptionelle indtryk, som I sent vil glemme. 

Vi har kombineret panoramaudsigt over fjorden på Pier 5 Hotel med prisbelønnet gourmet fra Restaurant Bühlmann på herregården Scheelsminde. Her bliver I taget med på en fantastisk helaftensoplevelse med 18 gastronomiske serveringer, der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme i den varme herregårdsstue. 

Aftenen slutter med en valgfri cocktail fra VAERFT Cocktail Bar og en luksuriøs overnatning i vores 70 kvm suite med panoramaudsigt over fjorden.

OPHOLDET INDEHOLDER

fra kl. 15

1 x glas champagne & luksussnacks på VAERFT Cocktail Bar

kl. 17.15

Taxa til Restaurant Bühlmann på Scheelsminde

kl. 17.30

Bühlmanns Récit – 18 gastronomiske serveringer inkl. vinmenu

kl. 23

Taxa retur til Pier 5 Hotel

1 x overnatning i luksuriøs 70 kvm suite på 2. sal 

kl. 6.30 - 9.30

Lækker morgenmad serveret som roomservice på værelset

pris & ankomst

  • Ophold pr. person i delt suite: 5.495,-
  • Ankomst muligt: torsdag-fredag

aalborgs største suiter

70 kvm ren luksus

På Pier 5 Hotel finder du Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm. Vores nyrenoverede suiter er placeret på 2. sal, og byder på fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden. Værelserne er indrettet helt unikt med egen spise- og sofaafdeling samt soveafdeling med en stor dobbeltseng på 180 cm. Derudover finder du også luksuriøse værelsesfaciliteter såsom kaffe- og tefaciliteter, strygebræt samt minibar, der fyldes én gang i døgnet uden beregning.

Som noget helt særligt byder suiterne også på et stort badeværelse med en udvidet forkælelsespakke af økologiske badeprodukter fra Meraki, badekåber og tøfler samt et fritstående badekar, hvorfra du også kan nyde den smukke fjordudsigt.

restaurant BÜHLMANN

PRISBELØNNET GOURMET

Hos Restaurant Bühlmann håndplukker og anvender vi sæsonernes bedste råvarer til at skabe gastronomiske sanseoplevelser. Vores Schweiziske rødder og herregårdens historie er vigtige elementer, når vi skaber nyfortolkede madoplevelser.

Restaurant Bühlmann er rammen for den perfekte aften, med smuk placering lige over herregårdsparken, hvor mange af menuens råvarer dyrkes og høstes. Parken, drivhuset, terrassen, vinkælderen og husets mange kroge gør vi ligeledes gerne til en del af din samlede sanseoplevelse.

VAERFT COCKTAIL BAR

SPEKTAKULÆRE COCKTAILS FOR ALLE SANSER

På VAERFT Cocktail Bar vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. 

Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas.