havnen er trukket HELT med ind i loungen

MÆRK DEN GAMLE HISTORIE

Selvom det kan være svært at forestille sig, har Aalborg havnefront i mange hundrede år været præget af industri, havnearbejde og handelsfartøj fra fjerne lande. I dag er industrien udskiftet med kulturelle seværdigheder, og området er blevet et ikonisk samlingspunkt for lokale såvel som turister fra hele verden.

Aalborg Havn er en central del af både identiteten og designet på Pier 5 Hotel, og er derfor også trukket med helt ind i hotellets hjerte – den varme og nyrenoverede lounge. Her kan du mærke, hvordan topmoderne faciliteter forenes med de gamle fortællinger på havnefronten. 

moderne design

komplimenteret af den gamle havn

Når du ankommer til Pier 5 Hotel, vil du straks opleve, hvordan hotellets moderne design komplimenterer den gamle havn derude. En container inspireret væg, blotlagte loftinstallationer og moderne design fra inderst til yderst – det gamle og det nye er forenet, hvor end du bevæger dig hen på hotellet. 

I loungen er der lagt op til at gå på opdagelse i alle de forskellige tidszoner i historien – vi har udstyret hele loungeområdet med hyggelige kroge, hvor du kan synke ned i de bløde lænestole, nyde jazztoner fra en gammel pladespiller og fundere over de gamle hemmeligheder på havnemolen. 

851-01B8378
851-01B35146
851-01B17697
851-01B17710

VAERFT COCKTAIL BAR

COCKTAILS PÅ INTERNATIONALT NIVEAU

I loungen på Pier 5 Hotel finder du VAERFT – Aalborgs helt nye cocktailbar, der lader dig vælge mellem nyfortolkninger fra udvalgte dele af verden.

Her vil du hurtigt opdage, hvordan barens cocktails – ligesom alt andet på hotellet – spiller sammen med omgivelserne udenfor. Alle ingredienser er nøje udvalgt med henblik på barens grønne profil, og er primært økologiske og danskproduceret. 

På VAERFT er der fokus på det eksklusive, internationale og overraskende. Vi laver spektakulære cocktails, som sætter alle sanser i spil hos gæsten - og så bruger vi internationale takes og molekylære metoder, som ikke før er set på Aalborgs barscene.

/ Barchef på VAERFT

NYD ROEN FORAN PEJSEN

afslappende stemning

Loungen på Pier 5 Hotel er stedet, hvor man samles. Belysningen er dæmpet, jazzmusikken kører i baggrunden, og stemningen er afslappende og uformel. 

Rundt omkring i hele loungen finder du forskellige kroge, hvor du kan sænke ned og slappe af i de bløde møbler. Tæt på de store panoramavinduer har vi fået installeret en pejs, hvor du kan nyde en god bog, den smukke udsigt til fjorden eller en spektakulær cocktail fra VAERFT Cocktail Bar. 

Pier5_lounge_0527
Pier5_lounge_0762
Pier5_lounge_0599
Pier5_lounge_0498