Juleophold i Aalborg med 15% rabat

Inkl. skøn morgenmad

Forkæl dig selv med en magisk juleoplevelse i charmerende Aalborg!

På Pier 5 Hotel ved Aalborg havnefront kan du se frem til uforglemmelig hygge, og nu byder vi dig velkommen med en fantastisk julerabat på 15% på alle overnatninger fra den 17. november til den 29. december* med kampagnekoden: jul2023. Og du får selvfølgelig vores populære morgenmad med i opholdet.

Gør dig klar til en tid med afslapning, forkælelse og en skøn juleshoppingoplevelse, da vi er omgivet af utallige butikker lige uden for døren.

Gå ikke glip af Aalborgs hyggelige julemarked på Gammeltorv med charmerende boder, duften af brændte mandler og varm gløgg og den klassiske karrusel, der drejer rundt og spreder julemusik og børnelatter.

Uanset om du skal finde de sidste julegaver, trænger til ren afslapning eller bare ønsker at suge stemningen i byen til dig, så er et ophold på Pier 5 Hotel et valg, du sent vil glemme!

*enkelte dage undtaget

Kampagnekode: Jul2023

Æblemojito

cocktails

Bühlmann Æblemojito

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Æblemojito med i dit ophold. 

Bühlmanns Æblemojito er lavet på æbler og sensommerurter fra  vores søsterhotels herregårdshave, og er udviklet af hotelchef Nadia Alexandrine Bach fra netop Scheelsminde. Nadia er bl.a. nomineret til Årets Udskænkning af Foreningen Danske Madanmeldere i 2022 og arbejder hele tiden på at udvikle Bühlmanns cocktail-, vin og alkoholfrie menukort.

Gratis morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Tid til nærvær, afslapning og julehygge

Storbyferie i Aalborg

Få meter fra det pulserende byliv

Pier 5 Hotel er centralt placeret på Aalborgs havnefront mellem Musikkens Hus og Utzon Centret samt med få minutters gang til Aalborgs pulserende byliv. Kort sagt, her får du det hele: storbyens puls, havnens ro, moderne faciliteter og Aalborgs bedste beliggenhed. 

Aalborg er fuld af julestemning, juleboder og julemarkeder som du kun kan blive i godt humør af. Desuden er spisetiderne og kaffepauserne alsidige, og der findes i alle niveauer.

Det sker i Aalborg

Aalborg byder på den fineste julestemning og flere julemarkeder og events, der omfavner julens hyggelige stunder. 
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.